menu

LED Therapie om je cellen te stimuleren

Afbeelding

LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit! LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen denk aan: acne, acne littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.


Blauw licht doodt bacteriën die acne veroorzaken. Terwijl rood juist de productie van collageen stimuleert en helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit maakt LED-therapie bijvoorbeeld een perfecte optie om donkere vlekken te verminderen. Wit licht, wordt gezien als het diepste licht die ontstekingen in de huid kan verminderen. Het klinkt een beetje als magie, maar er zijn talloze studies die LED-therapie voor huidverbetering ondersteunen!

De energie wordt gebruikt om de cellulaire prestaties te verbeteren. Fototherapie staat bekend om zijn helende en ontstekingsremmende eigenschappen en heeft een verscheidenheid aan toepassingen op veel medische gebieden. Onderzoek heeft aangetoond dat fototherapie: de bloedsomloop kan verhogen, weefselherstel kan versnellen, rimpels kan verminderen, ontstekingen kan verminderen, de teint en rimpels, textuur en helderheid kan verbeteren, spier- en gewrichtspijn, stijfheid, spasmen en artritis kan verminderen, bacteriën die acné veroorzaken en nog veel meer kan doden.

Verder lezen

Messenger logo
Chat